BejelentésTRAIN SIMULATOR ACTIVITIES
by LEVIBOY

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
476. METROPOL EuroNight kiadva!

Az Alföld 5.1-es frissítésében kiadásra került a 476. METROPOL EuroNight-csomag, az általam továbbfejlesztett új, magyar jelzőrendszerrel együtt. A frissítés letölthető erről a linkről: http://jadro.yofej.hu/files/ downloads/alfold_51.exe , a szükséges járműállomány pedig innen, a honlapról, a Trainset menüpontnál.

tovább >>


Új jelzőrendszer az Alföld 5.1-re

Az Alföld 5.1-re általam készített és telepített új fejlesztésekről bővebb információt és activityszerkesztéshez szükséges fontos tudnivalókat itt olvashatsz.

tovább >>


2009.12.24. Tervek - Alföld 5. Activity Pack

Az Alföld 5. valóban szép ajándék mindannyiunk számára. Az activity-k szempontjából viszont rossz hír, hogy amit az Alföld 4-re már elkészítettem azokat most újból meg kell csinálnom az 5-re is: ingavonattal is járható Nyugati elkészítése (ezt tegnap éjjel elvégeztem) és az áltlam kidolgozott, új, menetiránytól függő térközjelző-rendszer működőképessé tétele a teljes pályára + tesztelése. Emellett az Alföld 5-ben történt több olyan - amúgy hasznos - módosítás, melyek miatt viszont az activityknél több mindent újból kell kezdeni. A sok késedelem kárpótlásáért majd egy Alföld 5. Activity Pack-ben szeretnék kiadni mindent.

METROPOL EuroNight

JÖN! JÖN! JÖN! Elkészült a METROPOL EuroNight valós forgalmú activity-je az Alföld 4. pályára. A kiadásra a most készülő 2128.sz. zónázóval együtt kerül sor.

FONTOS!

Az 1372-es gyors C. és D. változatához készült egy apró, de fontos javítás! Már fel is került az oldalra. Aki viszont 2009.04.27. előtt töltötte le az act csomagot, attól kérem, hogy töltse le még egyszer!

Kibővített Bombardier Traxx mozdony

Elkészült a D-BTK 185-615-2 pályaszámú Bombardier Traxx villanymozdony éjszakai vezetőállással és kapcsolható kabinvilágítással kiegészített változata.

tovább >>


1372. nemzetközi gyorsvonat-csomag

A 6 activity-t tartalmazó csomagban a Burgas - Pozsony között közlekedő 1372. sz nemzetközi gyorsvonatot vezethetitek az érintett vonalak és a Keleti pu. valós személyforgalma mellett 6 különféle változatban: ideális, késett, rendkívüli körülmények, előzések, mozdonycserék, tolatómozdonyos szolgálatok és egyenként több, mint 30-60 AI vonat!

tovább >>


451-1. nemzetközi gyors

Letölthető a 451-1. sz.Arad - Bp-Keleti pu. között közlekedő nemzetközi gyorsvonat valós személyforgalmú activity-je. A csomag 2 feladatot tartalmaz: egy közel ideális és egy rendkívüli körülmények közöttit, egyenként 33-37 AI vonattal!

tovább >>


Felvidéki vonatozás

Pozsonyból a cseh határig! Kiadásra kerül a Pozsony-Újvárosból Jókútig közlekedő 2014. sz. szlovákiai személyvonat activity, a 2009-es hivatalos szlovák menetrenddel és a ZSR 126-os vonal valós személy- és teherforgalmával.

tovább >>


43599. teher

Elkészült a 43599. sz. éjszakai tehervonat activity-je! A vonatot Szobtól vezetheted a rákospalotai körvasút elejéig, a hivatalos szolgálati menetrend és a 70-es vonal valós személy- és teherforgalma mellett. A kiadásra a most készülő további 2 activity-vel egyidőben kerül sor. KIADVA!

tovább >>Szavazás
Interaktív

Ebben a menüpontban ti is részesei lehettek az activityszerkesztésnek. A lap alján - hozzászólás formájában - várom véleményeteket az itt felvetett kérdésekkel kapcsolatban. Íme itt az első probléma, amit megvitatásra bocsátok:

A JAN JESENIUS EC Rp-körvasút - Szob közötti activityjének "D" részéről van szó, mely most készült el. A vonat Vác után - a forgalmi körülmények miatt - néhány perces késésbe kerül. A késés Verőce és Szob között éppen, hogy behozható, de csak a legnagyobb megengedett sebesség túllépésével 115-120 km/h-val és Szobnál egy - tapasztalt virtuális mozdonyvezetőt igénylő - nagyon pontos kifékezéssel. A valódi 115-120 km/h a TS-ben éppen 100 km/h, tehát ott nem történik sebességtúllépés, azonban a Dunakanyarban lévő szűk ívek miatt kissé valószerűtlen ez a sebesség. Mellette szól viszont, hogy aki szeretne kicsit végre "odapakolni" a Gorillának az itt megteheti:D 

A másik variáció, hogy az amúgy is késében lévő, és a fenti szakaszon az EC előtt cammogó személyvonatot további 3 perccel elkésetem és ebben az esetben a játékos valós sebességgel is fel fog érni rá és ez lesz majd az activity záróeseménye. Ebben az esetben több a rendkívüli esemény, nem valószerűtlen a sebesség, viszont nem behozható a késés. A gond az vele, hogy ez már a C változatban szerepel:)

Kérem a véleményeteket! Melyik változat szerepeljen az activity-ben?
Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Richárd [ 2014-07-15 12:56 ]

Sziasztok! Feltelepítettem az Alföld 6.4-et. El is indulnak a pályák, de egy idő után kifagy mindegyik valahol, és utánna kidob a játékból teljesen. Bezárja a játékot.
Ha valaki tudna nekem segíteni benne, nagyon megtköszönném!Tommee [ 2013-11-23 13:08 ]

Sziasztok! Tudja valaki biztosra, hogy lehetséges-e Joystickkal vezetni az MSTS-ben? A csuklóm néha egészen begörcsöl mire végigérek egy-egy vonalon. Több fórumot végigolvastam és ellentmondóak a vélemények. Az egyik szerint nem, a másik szerint igen, de ezek többsége még az XP korszakból valók. És mint tudjuk az XP és a 7 nem egészen viselkedik egyformán minden szoftver esetében. Van egy 8 programozható digitális és 2 analóg karral rendelkező Gamepad amit csak ki kell vennem a dobozból (ha megtalálom). Előre is Köszi!Vinnai Gyula [ 2013-11-08 17:52 ]

Ez kompatibilis a trainz simulator 2009-cel?Németh András [ 2011-08-10 10:53 ]

hello.
azt szeretném kérdezni hogy amit játékot összeraktál azokon belül ahogy tölti le mindegyikbe van olyan hogy pl az alföld 5 és hasonlo activityk hogy pl szeged-kecskemét pályaszakasz ami rar fájl ha jol emlékszem.
azokat kikell csomagolni és berakni az msts-be simán és a gép majd berajkja azt a megfelelő almappákba,vagy nekem kell az almappákba berakni,vagy ezek a dolgok bennevannak a pályában és felinstallája a pálya telepítésénél?
rem érthető amit írtam,bocs ha kicsit érddekkesen kérdeztem.
előre is köszönöm.Csabi11 [ 2010-12-30 14:15 ]

Mindkettő!rj [ 2010-09-04 21:29 ]

rj [ 2010-09-04 20:29 ]

Üdv!

Az lenne a kérdésem, hogy a 120 a pályához egy activiti-nél szükség van a következőkre, amiket sehol sem találok. Ezek: MAV_v43_vmw\v43_1147.eng

másik:
Railjet\CFRWLABmCuseta

Légyszi, ha tudjátok ezeket honnan lehet letölteni, írjatok!

Előre is köszönöm!
Deák Gábor [ 2010-06-14 13:02 ]

Sziasztok!Kezdő MSTS játékos vagyok ezt szögezzük le:-).HELP!!!Az első magyar pályámál megfagy+hibaüzenet,ezenkívül sehol nincs leírva egyértelműen hova kell berakni a mozdonyokat,hiába töltöm le nincs benn a játékban.Sok a könyvtár,nem igazán értem(összes patch és kiegészítő telepítve van)!Egy laptopon próbálkozok,1,4GHz proci.elvileg belefér a gépigénybe.Segítségeteket előre is köszönöm.email címem gabocasy@gmail.com.Köszi!!!

Gáborerdos95 [ 2010-01-02 12:12 ]

Levi szerintem az utolsó legyen de úgy lenne a jó ha rendkivüli esemény+gorilla odapakolás :P:P :)Krissz [ 2009-09-04 15:39 ]

Nekem mindegy csak izgi legyen : DDDradsan [ 2009-05-25 18:26 ]

Én szeretem a rendkívüli eseményeket a TS-ben,úgyhogy legyen az utolsó verzió.üdv radsanZoli [ 2009-05-10 12:52 ]

a gorilla pakolása jól hangzik !!!!!!!gorilás változat legyen az actban üdv zoliLEVIBOY [ 2009-04-18 23:03 ]

Ide írhatjátok a hozzászólásaitokat!Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!