BejelentésTRAIN SIMULATOR ACTIVITIES
by LEVIBOY

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
476. METROPOL EuroNight kiadva!

Az Alföld 5.1-es frissítésében kiadásra került a 476. METROPOL EuroNight-csomag, az általam továbbfejlesztett új, magyar jelzőrendszerrel együtt. A frissítés letölthető erről a linkről: http://jadro.yofej.hu/files/ downloads/alfold_51.exe , a szükséges járműállomány pedig innen, a honlapról, a Trainset menüpontnál.

tovább >>


Új jelzőrendszer az Alföld 5.1-re

Az Alföld 5.1-re általam készített és telepített új fejlesztésekről bővebb információt és activityszerkesztéshez szükséges fontos tudnivalókat itt olvashatsz.

tovább >>


2009.12.24. Tervek - Alföld 5. Activity Pack

Az Alföld 5. valóban szép ajándék mindannyiunk számára. Az activity-k szempontjából viszont rossz hír, hogy amit az Alföld 4-re már elkészítettem azokat most újból meg kell csinálnom az 5-re is: ingavonattal is járható Nyugati elkészítése (ezt tegnap éjjel elvégeztem) és az áltlam kidolgozott, új, menetiránytól függő térközjelző-rendszer működőképessé tétele a teljes pályára + tesztelése. Emellett az Alföld 5-ben történt több olyan - amúgy hasznos - módosítás, melyek miatt viszont az activityknél több mindent újból kell kezdeni. A sok késedelem kárpótlásáért majd egy Alföld 5. Activity Pack-ben szeretnék kiadni mindent.

METROPOL EuroNight

JÖN! JÖN! JÖN! Elkészült a METROPOL EuroNight valós forgalmú activity-je az Alföld 4. pályára. A kiadásra a most készülő 2128.sz. zónázóval együtt kerül sor.

FONTOS!

Az 1372-es gyors C. és D. változatához készült egy apró, de fontos javítás! Már fel is került az oldalra. Aki viszont 2009.04.27. előtt töltötte le az act csomagot, attól kérem, hogy töltse le még egyszer!

Kibővített Bombardier Traxx mozdony

Elkészült a D-BTK 185-615-2 pályaszámú Bombardier Traxx villanymozdony éjszakai vezetőállással és kapcsolható kabinvilágítással kiegészített változata.

tovább >>


1372. nemzetközi gyorsvonat-csomag

A 6 activity-t tartalmazó csomagban a Burgas - Pozsony között közlekedő 1372. sz nemzetközi gyorsvonatot vezethetitek az érintett vonalak és a Keleti pu. valós személyforgalma mellett 6 különféle változatban: ideális, késett, rendkívüli körülmények, előzések, mozdonycserék, tolatómozdonyos szolgálatok és egyenként több, mint 30-60 AI vonat!

tovább >>


451-1. nemzetközi gyors

Letölthető a 451-1. sz.Arad - Bp-Keleti pu. között közlekedő nemzetközi gyorsvonat valós személyforgalmú activity-je. A csomag 2 feladatot tartalmaz: egy közel ideális és egy rendkívüli körülmények közöttit, egyenként 33-37 AI vonattal!

tovább >>


Felvidéki vonatozás

Pozsonyból a cseh határig! Kiadásra kerül a Pozsony-Újvárosból Jókútig közlekedő 2014. sz. szlovákiai személyvonat activity, a 2009-es hivatalos szlovák menetrenddel és a ZSR 126-os vonal valós személy- és teherforgalmával.

tovább >>


43599. teher

Elkészült a 43599. sz. éjszakai tehervonat activity-je! A vonatot Szobtól vezetheted a rákospalotai körvasút elejéig, a hivatalos szolgálati menetrend és a 70-es vonal valós személy- és teherforgalma mellett. A kiadásra a most készülő további 2 activity-vel egyidőben kerül sor. KIADVA!

tovább >>Szavazás
Alföld 4. Activity Pack

Az Alföld 4. küldetéscsomag 7 activity-t tartalmaz, melyek 627 km-en keresztül, 12 óra 41 percnyi vonatozást ígérnek, a 2008-as hivatalos menetrend alapján és valós személyforgalom mellett, összesen 119 AI vonattal.

A küldetésekben egyaránt vezethetsz személyvonatot, zónázót, gyorsvonatot, InterCity-t és nemzetközi gyorsot; Szilivel, BDV motorvonattal, V43 Bdbt vezérlőkocsival, Csörgővel és Usgyival; kora hajnalban, reggel, délután és éjszaka is. A csomagban találkozhatsz vonatfordításokkal, mozdonycserével, ingavonattal és tankolással is.

Minden küldetéshez külön, részletes leírás tartozik, mely magában foglalja a valóságban közlekedő vonathoz kapcsolódó információkat, érdekességeket, az adott vonatot érintő valós forgalom sajátosságait, emellett a telepítési útmutatót és természetesen a szükséges letöltések felsorolását a linkekkel együtt, továbbá az ActHU-s consist-cserék lehetőségét. Az activity-k vázlatos felsorolását az alábbi táblázat tartalmazza:
Vonat-
szám
Vonatfajta Útvonal Táv
(km)
Idő-
tartam
AI-k
száma
  2116.    zónázó     Bp-Nyugati –
    Vác – Szob
64 0:59 14
  2223.    személy Vác – Göd –
Bp-Nyugati
34 0:47 13
  2419.    személy Vác – Vácrátót – Bp-Nyugati 48 1:26 12
   340.
(12799.)
BEOGRAD
nemzetközi
     gyors
      [Belgrád] –       Kelebia –    Kiskunhalas – Kiskunfélegyháza 
       Cegléd –
Kőbánya-Kispest – [Bp-Keleti]
  193   3:05   20
 37419.
 37410.
      inga Szentes – Kiskunfélegyháza–Szentes 80 2:25 17
   650.   HOLLÓ
  InterCity
Budapest-Nyugati
     – Cegléd –
       Szo
lnok – Budapest-Keleti]
102 1:19 25
  7809.     gyors        Szeged – Kiskunfélegyháza– Kiskunhalas – [Pécs] 106 2:40 18
    Összesen 627 12:41 119
A játékos és AI vonatok kocsiösszeállításánál – rendelkezésre álló információtól függően – a lehető legnagyobb élethűségre törekedtem. Ennek érdekében az egyes küldetésekhez számos letöltés szükséges. Felismerve azt, hogy sokszor gondot okoz ezek elérése, telepítése, azokra is gondoltam, akik a gyors és egyszerű játékot előnyben részesítik az élethűséggel szemben, ezért minden küldetéshez elkészítettem az érintett vonatok ActHU-s változatát is. Az eredeti consist-okat lecserélve az ActHU megfelelőjükre, a játék azonnal elkezdhető! (Az ActHU csomagok és a máv bhv 690 letöltése azonban minden küldetéshez szükséges.)

Az activity-k kifejezetten az Alföld 4. pályára készültek, azonban három közülük – a 2116, 2223. és a 2419. – az Alföld 3 pályán is használható egy negyediknek pedig (650. HOLLÓ InterCity) elkészítettem az Alföld 3. pályára szóló változatát is, melyet itt tölthettek le.
Az Alföld 4. Activity csomagot pedig az alábbi linkre kattintva tölthetitek le.

-> LETÖLTÉS

 
Üzenetküldés
Segítségkérés itt:

E-mail címed:
Szöveg:

Képgaléria

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!