BejelentésTRAIN SIMULATOR ACTIVITIES
by LEVIBOY

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
476. METROPOL EuroNight kiadva!

Az Alföld 5.1-es frissítésében kiadásra került a 476. METROPOL EuroNight-csomag, az általam továbbfejlesztett új, magyar jelzőrendszerrel együtt. A frissítés letölthető erről a linkről: http://jadro.yofej.hu/files/ downloads/alfold_51.exe , a szükséges járműállomány pedig innen, a honlapról, a Trainset menüpontnál.

tovább >>


Új jelzőrendszer az Alföld 5.1-re

Az Alföld 5.1-re általam készített és telepített új fejlesztésekről bővebb információt és activityszerkesztéshez szükséges fontos tudnivalókat itt olvashatsz.

tovább >>


2009.12.24. Tervek - Alföld 5. Activity Pack

Az Alföld 5. valóban szép ajándék mindannyiunk számára. Az activity-k szempontjából viszont rossz hír, hogy amit az Alföld 4-re már elkészítettem azokat most újból meg kell csinálnom az 5-re is: ingavonattal is járható Nyugati elkészítése (ezt tegnap éjjel elvégeztem) és az áltlam kidolgozott, új, menetiránytól függő térközjelző-rendszer működőképessé tétele a teljes pályára + tesztelése. Emellett az Alföld 5-ben történt több olyan - amúgy hasznos - módosítás, melyek miatt viszont az activityknél több mindent újból kell kezdeni. A sok késedelem kárpótlásáért majd egy Alföld 5. Activity Pack-ben szeretnék kiadni mindent.

METROPOL EuroNight

JÖN! JÖN! JÖN! Elkészült a METROPOL EuroNight valós forgalmú activity-je az Alföld 4. pályára. A kiadásra a most készülő 2128.sz. zónázóval együtt kerül sor.

FONTOS!

Az 1372-es gyors C. és D. változatához készült egy apró, de fontos javítás! Már fel is került az oldalra. Aki viszont 2009.04.27. előtt töltötte le az act csomagot, attól kérem, hogy töltse le még egyszer!

Kibővített Bombardier Traxx mozdony

Elkészült a D-BTK 185-615-2 pályaszámú Bombardier Traxx villanymozdony éjszakai vezetőállással és kapcsolható kabinvilágítással kiegészített változata.

tovább >>


1372. nemzetközi gyorsvonat-csomag

A 6 activity-t tartalmazó csomagban a Burgas - Pozsony között közlekedő 1372. sz nemzetközi gyorsvonatot vezethetitek az érintett vonalak és a Keleti pu. valós személyforgalma mellett 6 különféle változatban: ideális, késett, rendkívüli körülmények, előzések, mozdonycserék, tolatómozdonyos szolgálatok és egyenként több, mint 30-60 AI vonat!

tovább >>


451-1. nemzetközi gyors

Letölthető a 451-1. sz.Arad - Bp-Keleti pu. között közlekedő nemzetközi gyorsvonat valós személyforgalmú activity-je. A csomag 2 feladatot tartalmaz: egy közel ideális és egy rendkívüli körülmények közöttit, egyenként 33-37 AI vonattal!

tovább >>


Felvidéki vonatozás

Pozsonyból a cseh határig! Kiadásra kerül a Pozsony-Újvárosból Jókútig közlekedő 2014. sz. szlovákiai személyvonat activity, a 2009-es hivatalos szlovák menetrenddel és a ZSR 126-os vonal valós személy- és teherforgalmával.

tovább >>


43599. teher

Elkészült a 43599. sz. éjszakai tehervonat activity-je! A vonatot Szobtól vezetheted a rákospalotai körvasút elejéig, a hivatalos szolgálati menetrend és a 70-es vonal valós személy- és teherforgalma mellett. A kiadásra a most készülő további 2 activity-vel egyidőben kerül sor. KIADVA!

tovább >>Szavazás
43599. tehervonat

2. kiadás

– Stúrovo/Párkány-Nána – Szob (országhatár) – [Nagymaros – Verőce – Vác – Göd – Dunakeszi – Rákospalota-Újpest – Rákosopalotai körvasút] –

A 43599. számú nemzetközi tehervonat, Szobnál az országba elsőként belépő szerelvény. A vonat éjfél után kel át az Ipolyon és a 2008-as hivatalos szolgálati menentrendje értelmében 0.15-kor érkezik Szobra. Innen 0.25-kor indul tovább Vácon át Rákospalota-Újpest felé és a vonalon már nem áll meg. Ezt követően elhagyja a 70-es vonalat és a rákospalotai körvasúton folytatja tovább útját, ahová 1.20 után érkezik.

A vonat érdekessége, hogy nemzetközi tehervonat, éjszaka közlekedik és ez az első, amely Szobnál az ország területére lép. Az activity-ben a vonal teljes személy- és teherforgalma valós, a 2008-as hivatalos menetrend alapján került megszerkesztésre. A személyvonatok esetében a kocsiösszeállítás is a valóságnak megfelelő. A forgalommal kapcsolatos részletes leírás a csomagban található.

Az activity-ben a szobi szolgálati megállás alkalmával további vagonokat kell a vonatra záratnod, s ezt követően indulhatsz tovább a körvasútig és fejezheted be sikeresen a feladatot. A vonatnál alkalmazható legnagyobb sebesség 90 km/h!

A 2. kiadás újdonságai:

  •  Új, teljesen pontos sebességmérés (amit a kijelző és a Track Monitor mutat az egyben a valós sebesség is),

  •  Alföld 5.1. kompatibilitás,

  •  a „B” változatban immár az új, még valósághűebb V63-016 mozdony szerepel,

  •  elkészült egy „D” verzió is az ÖBB 1116 033-0 Telekom Austria festésű mozdonyával,

  •  zárt ajtóval közlekedő Bmx kocsik alkalmazása,

  •  minden változat tartalmazza a szolgálati menetrendet valósághű formában, jelmagyarázattal együtt, amely a játék során F11-gyel bármikor előhívható.

A csomag 4 activity-t tartalmaz:

  •  A feladat „A” változatához csak az ActHU csomagok szükségesek.

  •  A „B” verzióban a vonathoz rendkívül jól illő és kidolgozott V63-016_2009-es mozdonnyal és külföldi tehervagonokkal teljesítheted a küldetést. (A mozdony és a teherjárművek forrása:
http://msts-v63futohaz.atw.hu/ )

  •  A „C” variánsban egy, az Angel Trains Cargotól kölcsönzött, Bombardier Traxx 185-ös sorozatú villanymozdonnyal és a fenti, külföldi járműállománnyal vezetheted végig az activity-t. (Az átfestett modell származási helye:
www.hdmsts.hungary-trains.hu/ )
Az activity okán elkészítettem a mozdony kibővített verzióját, az éjszakai vezetőállással, kapcsolható kabinvilágítással, kisebb éberségi javítással, működő t.menetrenddel és nagyobb felbontású nappali vezetőállással együtt.

  •  A „D” változatban az ÖBB 1116 033-0 pályaszámú, Telekom Austria reklámfestésű mozdonyával nemzetközi tehervagon-állománnyal futhatod végig a küldetést. (A mozdony és a teherjárművek forrása:
http://zsoltee-loks.atw.hu/

Szükséges pálya:

  •  Alföld 4., Alföld 5. vagy Alföld 5.1.
       Letölthető: innen

Szükséges járműállomány:

  •  Acthu csomagok
       Letölthető: innen
  •  Minden további jármű
       Letölthető: innen

Részletes leírás és telepítési útmutató a csomagban. Az activity-k az alábbi linkre kattintva tölthetőek le.

-> LETÖLTÉSKépgaléria

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!