BejelentésTRAIN SIMULATOR ACTIVITIES
by LEVIBOY

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
476. METROPOL EuroNight kiadva!

Az Alföld 5.1-es frissítésében kiadásra került a 476. METROPOL EuroNight-csomag, az általam továbbfejlesztett új, magyar jelzőrendszerrel együtt. A frissítés letölthető erről a linkről: http://jadro.yofej.hu/files/ downloads/alfold_51.exe , a szükséges járműállomány pedig innen, a honlapról, a Trainset menüpontnál.

tovább >>


Új jelzőrendszer az Alföld 5.1-re

Az Alföld 5.1-re általam készített és telepített új fejlesztésekről bővebb információt és activityszerkesztéshez szükséges fontos tudnivalókat itt olvashatsz.

tovább >>


2009.12.24. Tervek - Alföld 5. Activity Pack

Az Alföld 5. valóban szép ajándék mindannyiunk számára. Az activity-k szempontjából viszont rossz hír, hogy amit az Alföld 4-re már elkészítettem azokat most újból meg kell csinálnom az 5-re is: ingavonattal is járható Nyugati elkészítése (ezt tegnap éjjel elvégeztem) és az áltlam kidolgozott, új, menetiránytól függő térközjelző-rendszer működőképessé tétele a teljes pályára + tesztelése. Emellett az Alföld 5-ben történt több olyan - amúgy hasznos - módosítás, melyek miatt viszont az activityknél több mindent újból kell kezdeni. A sok késedelem kárpótlásáért majd egy Alföld 5. Activity Pack-ben szeretnék kiadni mindent.

METROPOL EuroNight

JÖN! JÖN! JÖN! Elkészült a METROPOL EuroNight valós forgalmú activity-je az Alföld 4. pályára. A kiadásra a most készülő 2128.sz. zónázóval együtt kerül sor.

FONTOS!

Az 1372-es gyors C. és D. változatához készült egy apró, de fontos javítás! Már fel is került az oldalra. Aki viszont 2009.04.27. előtt töltötte le az act csomagot, attól kérem, hogy töltse le még egyszer!

Kibővített Bombardier Traxx mozdony

Elkészült a D-BTK 185-615-2 pályaszámú Bombardier Traxx villanymozdony éjszakai vezetőállással és kapcsolható kabinvilágítással kiegészített változata.

tovább >>


1372. nemzetközi gyorsvonat-csomag

A 6 activity-t tartalmazó csomagban a Burgas - Pozsony között közlekedő 1372. sz nemzetközi gyorsvonatot vezethetitek az érintett vonalak és a Keleti pu. valós személyforgalma mellett 6 különféle változatban: ideális, késett, rendkívüli körülmények, előzések, mozdonycserék, tolatómozdonyos szolgálatok és egyenként több, mint 30-60 AI vonat!

tovább >>


451-1. nemzetközi gyors

Letölthető a 451-1. sz.Arad - Bp-Keleti pu. között közlekedő nemzetközi gyorsvonat valós személyforgalmú activity-je. A csomag 2 feladatot tartalmaz: egy közel ideális és egy rendkívüli körülmények közöttit, egyenként 33-37 AI vonattal!

tovább >>


Felvidéki vonatozás

Pozsonyból a cseh határig! Kiadásra kerül a Pozsony-Újvárosból Jókútig közlekedő 2014. sz. szlovákiai személyvonat activity, a 2009-es hivatalos szlovák menetrenddel és a ZSR 126-os vonal valós személy- és teherforgalmával.

tovább >>


43599. teher

Elkészült a 43599. sz. éjszakai tehervonat activity-je! A vonatot Szobtól vezetheted a rákospalotai körvasút elejéig, a hivatalos szolgálati menetrend és a 70-es vonal valós személy- és teherforgalma mellett. A kiadásra a most készülő további 2 activity-vel egyidőben kerül sor. KIADVA!

tovább >>

Cikkek, segédletek

Az alábbiakban Train Simulator-ral kapcsolatos cikkeket és segítő jellegű leírásokat olvashattok. A cikkek folyamatosan bővülnek. Az  adott lap alján megoszthatjátok a véleményeteket másokkal és leírhatjátok  saját tapasztalataitokat. Lehetőség van arra is, sőt örömmel veszem, ha ti magatok is írtok cikkeket. Ha készen van, akkor jelezzétek felém az alábbi szövegdobozban és átolvasás után megjelenhet a honlapon.

· A TS és a magyar kiegészítők telepítése?

Kezdők, de - néha az elkerülhetetlen újratelepítések miatt - haladók számára is elő-előbukkanó téma ez. A cikk megpróbálja részletesen, de közérthetően összefoglalni a bonyolult folyamat egészét, de a magyarázat mellett, sorrendbe szedve, egy csokorba gyűjti az összes szükséges letöltési linket is. /Szerző: LEVIBOY/

· Hogyan fusson gyorsabban a TS?

Sokan teszik fel a kérdést, hogy vajon lehet-e orvosolni a talán legnépszerűbb vasúti szimulátor egyik legnagyobb hibáját. A válaszok a határozott NEM-től az IGEN-ig széles skálán mozognak. A cikk megkísérel  bennünket eligazítani és hasznos, kézzelfogható tanácsokkal ellátni. /Szerző: LEVIBOY/

· Miként cseréljük le egy pálya égboltjait?

Van egy régóta kedvelt pályánk? De az újak között már nem tűnik olyan élethűnek? Mégsem szeretnénk megválni tőle? A megoldás: újítsuk fel! Ennek legegyszerűbb módja, ha lecseréljük az égboltnézeteit a lehető legjobbra. Ez a kis változtatás teljesen új köntösbe öltözteti majd a pályánkat! A cikk leírja pontosan hogyan is kell véghezvinni.
/Szerző: LEVIBOY/

· Hogyan cserélhetjük gyorsan az eltérő sínkészletű pályákat?

A legtöbb magyar pálya az ún. XTracks sínkészletet használja. Előfordulnak azonban más sínkészlettel megszerkesztett értékes pályák is. A problémát ezek cseréje jelenti, amely bonyolult és akár végzetes is lehet, ha nem szentelünk neki elég időt és figyelmet. Létezik azonban egy egyszerű, biztos és gyors  módszer is! A cikkből megtudhatjátok, hogy pontosan mit is kell tenni.
/Szerző: LEVIBOY/

· A ZSR130-as pálya telepítése

A ZSR130 - új számozás szerint ZSR120A - egy valós vonalvezetésű, ingyenesen letölthető szlovákiai pálya Pozsony - Érsekújvár - Párkány-Nána és Érsekújvár - Révkomárom között. A fenti szakaszokból 60 km teljesen elkészült. A telepítés  eltér a magyar pályákétól, ezért ennek megkönnyítésére született meg ez a leírás.
/Szerző: LEVIBOY/
Üzenetküldés
Itt jelezheted, ha szeretnél megjelentetni egy cikket a honlapon. Írd le a témáját és add meg az e-mail címedet! (Az üzeneted más számára nem lesz látható.)

E-mail címed:
Szöveg:


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!