BejelentésTRAIN SIMULATOR ACTIVITIES
by LEVIBOY

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
476. METROPOL EuroNight kiadva!

Az Alföld 5.1-es frissítésében kiadásra került a 476. METROPOL EuroNight-csomag, az általam továbbfejlesztett új, magyar jelzőrendszerrel együtt. A frissítés letölthető erről a linkről: http://jadro.yofej.hu/files/ downloads/alfold_51.exe , a szükséges járműállomány pedig innen, a honlapról, a Trainset menüpontnál.

tovább >>


Új jelzőrendszer az Alföld 5.1-re

Az Alföld 5.1-re általam készített és telepített új fejlesztésekről bővebb információt és activityszerkesztéshez szükséges fontos tudnivalókat itt olvashatsz.

tovább >>


2009.12.24. Tervek - Alföld 5. Activity Pack

Az Alföld 5. valóban szép ajándék mindannyiunk számára. Az activity-k szempontjából viszont rossz hír, hogy amit az Alföld 4-re már elkészítettem azokat most újból meg kell csinálnom az 5-re is: ingavonattal is járható Nyugati elkészítése (ezt tegnap éjjel elvégeztem) és az áltlam kidolgozott, új, menetiránytól függő térközjelző-rendszer működőképessé tétele a teljes pályára + tesztelése. Emellett az Alföld 5-ben történt több olyan - amúgy hasznos - módosítás, melyek miatt viszont az activityknél több mindent újból kell kezdeni. A sok késedelem kárpótlásáért majd egy Alföld 5. Activity Pack-ben szeretnék kiadni mindent.

METROPOL EuroNight

JÖN! JÖN! JÖN! Elkészült a METROPOL EuroNight valós forgalmú activity-je az Alföld 4. pályára. A kiadásra a most készülő 2128.sz. zónázóval együtt kerül sor.

FONTOS!

Az 1372-es gyors C. és D. változatához készült egy apró, de fontos javítás! Már fel is került az oldalra. Aki viszont 2009.04.27. előtt töltötte le az act csomagot, attól kérem, hogy töltse le még egyszer!

Kibővített Bombardier Traxx mozdony

Elkészült a D-BTK 185-615-2 pályaszámú Bombardier Traxx villanymozdony éjszakai vezetőállással és kapcsolható kabinvilágítással kiegészített változata.

tovább >>


1372. nemzetközi gyorsvonat-csomag

A 6 activity-t tartalmazó csomagban a Burgas - Pozsony között közlekedő 1372. sz nemzetközi gyorsvonatot vezethetitek az érintett vonalak és a Keleti pu. valós személyforgalma mellett 6 különféle változatban: ideális, késett, rendkívüli körülmények, előzések, mozdonycserék, tolatómozdonyos szolgálatok és egyenként több, mint 30-60 AI vonat!

tovább >>


451-1. nemzetközi gyors

Letölthető a 451-1. sz.Arad - Bp-Keleti pu. között közlekedő nemzetközi gyorsvonat valós személyforgalmú activity-je. A csomag 2 feladatot tartalmaz: egy közel ideális és egy rendkívüli körülmények közöttit, egyenként 33-37 AI vonattal!

tovább >>


Felvidéki vonatozás

Pozsonyból a cseh határig! Kiadásra kerül a Pozsony-Újvárosból Jókútig közlekedő 2014. sz. szlovákiai személyvonat activity, a 2009-es hivatalos szlovák menetrenddel és a ZSR 126-os vonal valós személy- és teherforgalmával.

tovább >>


43599. teher

Elkészült a 43599. sz. éjszakai tehervonat activity-je! A vonatot Szobtól vezetheted a rákospalotai körvasút elejéig, a hivatalos szolgálati menetrend és a 70-es vonal valós személy- és teherforgalma mellett. A kiadásra a most készülő további 2 activity-vel egyidőben kerül sor. KIADVA!

tovább >>Szavazás
2014. sz. személyvonat

[Bratislava-Nové Mesto] – Bratislava hl.st. – Devínska Nová Ves – Zohor – Plavecky Stvrtok – Malacky – Vel’ké Leváre – Závod – Moravsky Jan – Kúty

[Pozsony-Újváros] – Pozsony főpu. – Dévényújfalu – Zohor – Detrekőcsütörtök – Malacka – Nagylévárd – Závod – Morvaszentjános – Jókút

A 2014. számú szlovákiai személyvonat Pozsony-Újvárostól a szlovák-cseh határon fekvő Jókútig közlekedik. A vonat közel másfél órás és több, mint 65 km-es útja során teljes hosszában bejárja a Szlovák Államvasutak 126-os vonalát, mely a Pozsony-Prága vasúti fővonal része.

A 2014-es 14.26-kor indul Pozsony-Újváros állomásról, majd 14.34-kor begördül Pozsony főpályaudvarra, ahonnan 6 perces várakozást követően továbbközlekedik Jókútra. Ezalatt indul el a pályaudvarról az 1701-es vonat Lipótvárra és már bent tartózkodik az Érsekújvárig közlekedő 4211-es személy, valamint a Prága és a horvátországi Split között ingázó 475. sz. JADRAN nemzetközi és a Kassára induló 1507. sz. CHOPOK nevű belföldi gyorsvonat. 14.37-kor pedig megérkezik az ISTROPOLITÁN is Bécs-Déli pályaudvarról.

A pályaudvart elhagyva a 2014-es áthalad az alagúton, majd a Kis-Kárpátok egyik lényúló völgye fölötti viadukton és folytatja bő egyórás útját Jókútig. A vonat minden állomáson és megállóhelyen megáll. Zohornál menetrend szerint kitérőben várakozik 6 percet. Elsőbbséget biztosít a 270. sz. RASTISLAV nemzetközi gyorsvonatnak, mely 12 perccel a 2014-es után indul  Pozsony-Újvárosból és Jókúton túl, az osztrák-cseh határállomásig, Breclávig közlekedik. A vonat érdekessége, hogy a 2000-es évek elején Csehországból egészen Magyarországig tartott az útja, mindaddig, amíg a MORAVIA InterCity fel nem váltotta. A 2008. decemberi menetrendváltással a MORAVIA is megszűnt, helyette a 344-es lépett szolgálatba. A zohori kényszerpihenő alatt a Csehországból érkező, 46841. sz. nemzetközi tehervonat is átsuhan az állomáson. További érdekesség, hogy ugyancsak itt áll félre a 44816. sz. tehervonat, melyet, mind a RASTISLAV, mind a személyvonat menetrend szerint itt előz meg. A 2014-es útja innen már „egyenes”. A következő jelentősebb állomás – Malacka – elhagyása után, szembetalálkozik a Berlinből Budapest-Keletibe közlekedő HUNGÁRIA EuroCity-vel, majd 15.54-kor befut Jókútra.

Az activity-ben menetközben csöppensz 2014-es vezetőállásába Pozsony-Újváros és a főpu. között, tekintettel arra, hogy a pályán Nové Mesto állomás nem került kiépítésre. Melletted halad az enyhe késében lévő 44816-os teher. A főpályaudvar vágánykiosztásáról nincsenek elérhető információim, ezért egy lehetséges kiosztást választottam. A szlovák belföldi vonatok összeállítása szintén nem elérhető, ezért itt is előfordulhatnak eltérések.

A menetrend összességében laza, de a kitérő miatt Zohor előtt és után szoros. Továbbá szűkreszabott idő áll rendelkezésre az utolsó állomásközben is Székelyfalu és Jókút között. A vonalon megengedett legnagyobb sebesség helyenként eléri a 140 km/h-t. A három feszített menetidejű állomásköz miatt a 2014-esre 140 km/h-ra hitelesített személykocsikat tettem, melyek tulajdonképpen a magyar hernyó – Bmx – betétkocsik szlovák „hasonmásai”, azzal a különbséggel, hogy a Bmx-ek csak 120-szal futhatnak.

A fentieket leszámítva a vonal teljes személy- és teherforgalma valós és – a 2014-es menetrendjével együtt – a 2009-es közlekedési rendnek megfelelően került megszerkesztésre. A nemzetközi vonatok tekintetében – leszámítva a 2524-est – a kocsiösszeállítás is valós.

(Egyetlen vonaton változtattam: az activityben a látvány érdekében, a Jókútra beérkező 72005-ös mozdonyvonat tehervonatként szerepel.)

Szükséges pálya:

·       
Zbynek Semora-féle cseh pályarendszer
       Információ: http://www.semora.cz/msts/

Telepítési útmutató:

1.     Csomagold ki az activity-t is és a kicsomagolt „2014.   személy” nevű könytárban elhelyezkedő „Train Simulator” mappa teljes tartalmát másold be a TS ugyanilyen nevű könyvtárába!

 2.     Másold be a pálya telepítő DVD-jén található járműállományból azt a 49 könyvtárat, melyek listáját, az activity kicsomagolását követően, a Train Simulator/TRAINS/CONSISTS könyvtárban találsz!

Szükséges trainset:

 ·        A pálya telepítő DVD-jén található járműállományból a fenti 49 kocsi és mozdony. További letöltések nem szükségesek.
A pályával és a szükséges járműállománnyal kapcsolatban szívesen adok bővebb információt a szilev@gmail.com e-mail címen.

Megjegyzés: az activity-ben a zohori előzés biztosításra került, így 5 perces késés esetén is megtörténik. Amennyiben azonban az indulási időpontot is meghaladva – azaz több, mint 6 perces késéssel – érkeztek Zohorra, abban az esetben az előzés nem lehet sikeres!

Jó vonatozást mindenkinek!

-> LETÖLTÉS

<< visszaKépgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Szabó Roland Árpád [ 2012-01-28 13:40 ]

Zbynek Semora-féle cseh pályarendszert hogy tudnám megszerezni vagy letölteni?istván [ 2010-05-13 13:05 ]

2014. sz. személyvonat hogy lehet letölteni mert nem találom letöltését
erőre is kösziLászló [ 2009-02-05 09:01 ]

A felvidéki vonatozással kapcsolatban kérdezném, hogy a Pozsony - prágai vonal telepítő DVD-jéhez hogyan lehetne hozzájutni.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!