BejelentésTRAIN SIMULATOR ACTIVITIES
by LEVIBOY

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
476. METROPOL EuroNight kiadva!

Az Alföld 5.1-es frissítésében kiadásra került a 476. METROPOL EuroNight-csomag, az általam továbbfejlesztett új, magyar jelzőrendszerrel együtt. A frissítés letölthető erről a linkről: http://jadro.yofej.hu/files/ downloads/alfold_51.exe , a szükséges járműállomány pedig innen, a honlapról, a Trainset menüpontnál.

tovább >>


Új jelzőrendszer az Alföld 5.1-re

Az Alföld 5.1-re általam készített és telepített új fejlesztésekről bővebb információt és activityszerkesztéshez szükséges fontos tudnivalókat itt olvashatsz.

tovább >>


2009.12.24. Tervek - Alföld 5. Activity Pack

Az Alföld 5. valóban szép ajándék mindannyiunk számára. Az activity-k szempontjából viszont rossz hír, hogy amit az Alföld 4-re már elkészítettem azokat most újból meg kell csinálnom az 5-re is: ingavonattal is járható Nyugati elkészítése (ezt tegnap éjjel elvégeztem) és az áltlam kidolgozott, új, menetiránytól függő térközjelző-rendszer működőképessé tétele a teljes pályára + tesztelése. Emellett az Alföld 5-ben történt több olyan - amúgy hasznos - módosítás, melyek miatt viszont az activityknél több mindent újból kell kezdeni. A sok késedelem kárpótlásáért majd egy Alföld 5. Activity Pack-ben szeretnék kiadni mindent.

METROPOL EuroNight

JÖN! JÖN! JÖN! Elkészült a METROPOL EuroNight valós forgalmú activity-je az Alföld 4. pályára. A kiadásra a most készülő 2128.sz. zónázóval együtt kerül sor.

FONTOS!

Az 1372-es gyors C. és D. változatához készült egy apró, de fontos javítás! Már fel is került az oldalra. Aki viszont 2009.04.27. előtt töltötte le az act csomagot, attól kérem, hogy töltse le még egyszer!

Kibővített Bombardier Traxx mozdony

Elkészült a D-BTK 185-615-2 pályaszámú Bombardier Traxx villanymozdony éjszakai vezetőállással és kapcsolható kabinvilágítással kiegészített változata.

tovább >>


1372. nemzetközi gyorsvonat-csomag

A 6 activity-t tartalmazó csomagban a Burgas - Pozsony között közlekedő 1372. sz nemzetközi gyorsvonatot vezethetitek az érintett vonalak és a Keleti pu. valós személyforgalma mellett 6 különféle változatban: ideális, késett, rendkívüli körülmények, előzések, mozdonycserék, tolatómozdonyos szolgálatok és egyenként több, mint 30-60 AI vonat!

tovább >>


451-1. nemzetközi gyors

Letölthető a 451-1. sz.Arad - Bp-Keleti pu. között közlekedő nemzetközi gyorsvonat valós személyforgalmú activity-je. A csomag 2 feladatot tartalmaz: egy közel ideális és egy rendkívüli körülmények közöttit, egyenként 33-37 AI vonattal!

tovább >>


Felvidéki vonatozás

Pozsonyból a cseh határig! Kiadásra kerül a Pozsony-Újvárosból Jókútig közlekedő 2014. sz. szlovákiai személyvonat activity, a 2009-es hivatalos szlovák menetrenddel és a ZSR 126-os vonal valós személy- és teherforgalmával.

tovább >>


43599. teher

Elkészült a 43599. sz. éjszakai tehervonat activity-je! A vonatot Szobtól vezetheted a rákospalotai körvasút elejéig, a hivatalos szolgálati menetrend és a 70-es vonal valós személy- és teherforgalma mellett. A kiadásra a most készülő további 2 activity-vel egyidőben kerül sor. KIADVA!

tovább >>

A ZSR130-as pálya telepítése

A ZSR130-as szlovák pálya a Pozsony – Érsekújvár – Párkány-Nána és az Érsekújvár – Révkomárom fővonalakat, valamint néhány kapcsolódó mellékvonalat foglal magában. A Szlovák Államvasutak a 2008. december 14-i menetrendváltás alkalmával átszámozta a vonalait, így a fenti két fővonal új számai ZSR120A, ill. ZSR120B. Mielőtt bárki beleélné magát egy Párkánytól – Pozsonyig tartó vonatozásba felhívom a figyelmet arra, hogy – a vágányok ugyan mindenütt elkészültek – de a pálya csak a Pozsonytól Vágsellyéig (Sala) tartó mintegy 60 km-es szakaszon került teljes mértékben megépítésre. A két nagy szlovák és cseh pályarendszerrel ellentétben viszont bárki számára ingyenesen letölthető. Lássuk hogyan kell telepíteni!

1.             Töltsük le a pályát! Ehhez navigáljunk el a következő webhelyre: http://duuso.demmsts.sk/hu/projekt130hu.htm

A lap alján kétféle letöltési gombot is találunk: ZSR130.zip és ZSR130global.zip. Mindkettőt töltsük le!

2.             A letöltés ideje alatt helyezzük biztonságba a fent lévő pályáinkat és sínkészletet! Ehhez a TS-ünk ROUTES mappájában lévő összes pályankat rakjuk át egy általunk tetszőlegesen létrehozott Pihenő pályák könyvtárba! Ezután mozgassuk át a TS-ünk gyökérkönyvtárában elhelyezkedő (Xtracks-es) GLOBAL könyvtárunkat és a SOUND mappát is pl. a fenti Pihenő pályák mappán belül létrehozott Pihenő GLOBAL+SOUND könyvtárba. (lásd. bővebben az előző cikkben!)

3.             Az átmozgatott GLOBAL és SOUND könyvtár helyére másoljuk be a TS eredeti GLOBAL és SOUND könyvtárát, azokat melyek a TS új telepítése után keletkeznek. Amennyiben nem készítettetek róluk másolatot, akkor sincs gond: az eredeti GLOBAL-t letölthetitek innen. Az alap SOUND-ot pedig helyettesíthetjük a meglévővel. (Ez esetben másoljuk –  de ne mozgassuk(!) – vissza a Pihenő GLOBAL+SOUND-ból)

4.             A pálya letöltésének befejeztével csomagoljuk ki a két .zip file-t! Ekkor kapunk egy global130 és egy ZSR130 nevű könyvtárat.

5.             A global130 mappa teljes tartalmát (GLOBAL, SOUND és TRACK_B) helyezzük át a TS főkönyvtárába!

6.             A ZSR130 mappát pedig mozgassuk át a TS gyökérkönyvtárában található ROUTES mappába!

Ezzel a pályát feltelepítettük! A ZSR130 tartalmaz egy activity-t is, de az ahhoz szükséges kocsikat sajnos nem, de még a felsorolásukat sem, ezért célszerű ha ezt a küldetést eltávolítjuk és magunk készítünk egy teszt activity-t, ahhoz hogy a pálya használható legyen.

Amennyiben szeretnénk újból egy Xtracks-es pályát használni, akkor a ZSR130-at az előző cikkben foglaltak szerint tároljuk el, mert így bármikor 1 percen belül újból használható lesz.

-> Nyomtatható verzió letöltése

<< visszaKépgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!